Sådan hjælper jeg


Jeg hjælper virksomheder med at forbedre deres ledelse, så medarbejderne bliver gladere og bundlinjen bliver bedre.

Jeg møder altid ind til enhver virksomhed med et åbent sind. Jeg har ikke en færdig pakke eller plan, som I får udleveret. Jeg vil ALTID sætte mig ind i jeres virksomhed og jeres hverdag. Herefter vil jeg sammen med jer gøre en forskel. Det er JER, der er i centrum. Jeg vil garantere, at jeres virksomhed kan blive mere effektiv og at vi sammen kan skabe et meget bedre resultat.


Lidt om mine erfaringer


For mange år siden var jeg ansat på Coca-Cola, hvor vi fik en ny chef. Da jeg var klar over, at vi manglede en leder i produktionen, gik jeg til den nye chef, og fortalte ham lige ud, at jeg skulle være den leder. Vi havde en lang snak om ledelse. Jeg delte min holdning til emnet, og hvad jeg kunne bidrage med. Vi var helt på bølgelængde. Jeg blev leder for mine tidligere kollegaer med stor succes. Jeg fik mange specielle og spændende opgaver. Jeg blev, uden at prale, lidt af en problemknuser. Coca-Cola solgte deres tapperi i Danmark til Carlsberg, men det blev mit job bestemt ikke mindre spændende af. Carlsberg havde et anlæg, som ikke kørte godt, og samarbejdet var faktisk heller ikke særligt givende. Der skulle nye løsninger til. Vi fik opsat en tavle, hvor vi italesatte flowforstyrrelser og flowforbedringer. Vi udarbejdede ansvarsområder, og vi begyndte at afholde tavlemøder. For at få et endnu bedre samarbejde, på tværs af holdene, indførte jeg en Smiley-ordning. På den måde kom der fokus på, hvordan dagen havde været, og hvordan overleveringen havde været holdene imellem. Vi øgede effektiviteten med 10 procent på bare få måneder. Dette er blot et eksempel på, hvordan min tilgang til ledelse har gjort en forskel. Jeg fortæller gerne om de mange resultater, jeg har opnået. Jeg er praktisk anlagt med mange ledelsesværktøjer i tasken. Men værktøjer er ikke alt. Jeg vil have ALLE medarbejdere med på vognen.

Vi trænger til en ny type ledelse


I min bagage har jeg mere end 20 års praktisk erfaring inden for ledelse. Jeg er meget passioneret omkring ledelse og jeg elsker at opnå positiv fremgang i samarbejde med medarbejderne. Dette har altid været den helt store motivation for mig. Når jeg formår at få folk til at samarbejde, føler jeg en indre glæde og tilfredshed. Jeg har længe haft en drøm om at dele mine erfaringer og de tilgange, jeg har til ledelse. Jeg synes, vi trænger til en ny ledelsesstil. Det er der som minimum to årsager til.

1.
Vi har haft en pandemi, som nok har gjort mange mennesker mere ’asociale’. Mange har måske mistet deres job, og en del virksomheder skal i gang med at ansætte nye ansigter. Andre har arbejdet hjemmefra, og vil have svært ved at finde tilbage til den “gamle” hverdag. De fleste har haft ekstra tid til at tænke over deres liv, og har måske nye værdier og nyt livssyn. Det kan betyde, at de faktisk gerne vil involveres endnu mere i den virksomhed, de arbejder for.

2.
Hvis vi kigger på nutidens unge generation, så bliver de unge i gennemsnit 17 måneder på den samme arbejdsplads. Hvis vi skal beholde dem i meget længere tid, så kræver det et andet lederskab. Du skal SAMMEN med dine medarbejdere skabe trygge rammer i virksomheden. Du skal lede på en måde, hvor alle sørger for at skabe nye og forbedrede resultater. En leder skal være støttende, synlig og helt klar i mælet. Der skal skabes arbejdsglæde = en større bundlinje.

Jeg agerer altid både
professionelt og med hjertet.


Jeg håber på et spændende samarbejde med din virksomhed.